Ndonjëherë njerëzit mendojnë se unë marr një telajo të bardhë dhe pikturoj një shenjë të zëzë mbi të, por kjo nuk është e vëretëtë. Unë pikturoj të bardhën dhe të zezën dhe e bardha është po aq e rëndësishme. - Nga Franz Kline

Ndonjëherë njerëzit mendojnë se unë marr një telajo të bardhë dhe pikturoj një shenjë të zëzë mbi të, por kjo nuk është e vëretëtë. Unë pikturoj të bardhën dhe të zezën dhe e bardha është po aq e rëndësishme.

 

Nga Franz Kline

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts