Negra sombra - Nga Luz Casal

Nëse ata këndojnë, je ti ai që këndon

Nëse ata qajnë, je ti ai që qan

Ti je murmurima e lumit

Ti je nata, ti je agimi

 

Kur mendoj se më le

Hije e zezë, ti më mahnit

Tek këmbët e jastëkut tim

Ti kthehesh dhe tallesh me mua

 

Kur mendoj se më ke lënë

Edhe në diell ti më përshfaqesh

Ti je ylli që shkëlqen

Ti je era që fryn

 

Nëse ata këndojnë, je ti ai që këndon

Nëse ata qajnë, je ti ai që qan

Ti je murmurima e lumit

Ti je nata, ti je agimi

 

Ti je në çdo gjë, dhe ti je gjithçka

Për mua dhe brenda meje ti jeton

Dhe nuk do të më lësh kurrë

Hije, ti më mahnit gjithmonë

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=gdnVZE5I8Os  

 

Comments

Popular Posts