No me importa nada - Nga Luz Casal

Loja jote është të bësh sikur më do

Loja ime është të të bëj të besosh se unë të dua

Ndërsa kërkon për një alibi

Ti më jep pasionin që nuk ekziston

Dhe asgjë nuk ka rëndësi për mua

 

Loja jote është të më mashtrosh

Loja ime është të të bëj të besosh se unë të besoj

Dëgjoj bisedat e tua idiote

Për dashurinë dhe dëshirën

Dhe asgjë nuk ka rëndësi për mua, asgjë

 

Se çfarë të bën të qeshësh, apo të ëndërrosh

Çfarë thua apo bën

As që dua t’ia di

Dhe asgjë nuk ka rëndësi për mua

Pavarësisht se sa shumë përpiqem

Thjesht po luaj dhe nuk dua t’ia di për asgjë

 

Loja jote është të mendosh se më zotëron mua

Loja ime është të të bëj të besosh se më zotëron

E qetë dhe me vetbesim

Shpik fjalë që të të lëndojë

Dhe asgjë nuk ka rëndësi për mua

 

Loja jote është të më harrosh

Loja ime është të bëj sikur kjo gjë mua më intereson

I di lëvizjet e tua

Di se si të vrapoj në distanca të shkurtra

Dhe asgjë nuk ka rëndësi për mua, asgjë

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=of8ETuCYqfc

Comments

Popular Posts