No, no y no - Nga Luz Casal

Edhe pse më thua ‘Të dua’

Edhe pse më thërret ‘Jeta ime’

Jo, jo dhe jo

Nuk të besoj

 

Fjalë të ëmbëla

Mund të jenë edhe të sinqerta

Megjithatë, jo, jo dhe jo

Nuk të besoj 

 

A mund ta shikosh

Se si janë përmbysur gjërat në jetë

Preferoj të humbasë një iluzion

sesa të ma hedhësh edhe një herë

 

Dikur u betove se

më doje

dhe më kujtohet se si

në jetën time të mëparshme

një ditë ike

dhe nuk u ktheve kurrë

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=4DoJSv7sdp0  

 

Comments

Popular Posts