One for My Baby - Nga Tony Bennett & John Mayer

Hej Johny

Si urdhëron Zotëri!

Eja të pimë diçka

Nëse këmbëngul...

 

Është tre pa njëçerek

S’ka këmbë njëriu

Veç teje dhe meje

 

A e di John që kam një historiçkë që duhet ta dish

Prit deri sa të dëgjosh këtë

 

Po pimë miku im

Për fundin e një episodi të shkurtër

Të tregoj unë se ç’ndodhi

Bëje edhe një për zemrën time

Dhe një më shumë për rrugën (ja, kjo është për ty, gëzuar!)

 

Kam ngecur në rutinë (oh, mos edhe ti)

Kështu, hidh edhe një monedhë tjetër në makinetë

 

Ndjehem kaq keq

Uroj që muzika që do të bësh, do të jetë ëndërronjëse dhe e trishtë

 

Mund të të them shumë gjëra (edhe ti, apo jo?)

Por duhet t’i qëndrosh besnik kodit tënd (okej)

Një për zemrën time

Dhe një më shumë për rrugën

 

Ti se ke ditur kurrë, po unë jam si një biçim poeti

 

E ja kështu, kam shumë gjëra për të thënë

 

Dhe kur jam kështu i zymtë, duhet vetëm të më dëgjosh

Deri sa t’i kem zbrazur të tëra

 

Eja pimë edhe një gotë tjerët.

 

Hej, banakjet na mbush edhe nga një, si thua?

 

Ja kështu bëhet

John, e di që të ka zënë ankthi për ta mbyllur

 

‘Nuk më njeh edhe aq mirë’...

 

Tony të falem për gëzimet

Shpresoj të mos e kesh problem që më dëgjove

Sepse ky zjarri që më ka zënë

Duhet mbytur ose përndryshe mund të shpërthejë

 

Bëje një për zemrën time

Dhe një më shumë për rrugën

 

Merre në shtëpi, tani

Aq gjatë

Në atë rrugë,

Aq të gjatë

 

Le t’ia lëmë asaj

Gjumë të ëmbël!

 

 

...

 

https://www.youtube.com/watch?v=TfPbe7w6nRI&list=PLgjeAWFuL9GfQwgKyM8wYAvTx_GY1ilLq&index=13

 

Comments

Popular Posts