One year of love - The Queen

Një vit dashuri

Është më mirë sesa një jetë e tërë vetëm

Një çast sentimental në krahët e tu

Është si një meteor që bie në zemrën time

Pa ty është gjithmonë si një ditë me shi

Unë jam i burgosuri i dashurisë brenda teje

Unë po bëhem copash

Zemra ime i qan zemrës tënde

Unë jam vetëm, por ti mund të më shpëtosh

Dora ime shtrihet për të arritur dorën tënde

Kam ftohtë, por ti ma ndez zjarrin nga brenda

Buzët e mia kërkojnë buzët e tua

Jam i uritur për prekjen tënde

Kaq shumë gjëra të lëna të pathëna

Gjithçka që mund të bëj është të të dorëzohem ty

Në çast të dorëzohem

 

Askush nuk më tha asnjëherë që dashuria mund të dhimbte kaq shumë

Ah, po dhëmb

Dhe dhimbja është kaq afër kënaqësisë

Dhe gjithçka që mund të bëj është t’i dorëzohem dashurisë tënde

Vetëm t’i dorëzohem dashurisë tënde

Vetëm një vit dashuri

Më mirë sesa një jetë e tërë vetëm

 

...


Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=Cgib8QoBKHE&index=57&list=PLeoBVKHKNsGriWnBb7u2FrwRC-izVytZg

 

Comments

Popular Posts