Padam Padam - Nga Edit Piaf

Një melodi që më mundon ditë e natë

Kjo melodi nuk është shkruar sot

Ajo vjen po aq larg sa unë

E mbledhur rreth qindëra mijëra muzikantëve

Një ditë kjo melodi do të mëçmendë

Një qind herë kam dashur të them përse

Por më ka ndërprerë

Ai flet gjithmonë përpara meje

Dhe zëri i tij flashk zërin tim

 

Padam...padam...padam

Vjen e vrapon pas meje

Padam...padam...padam

Më thotë: a të kujtohet?

 

Më thotë: Kujto dashuritë e tua

Kujto sepse është rradha jote

Nuk ka rasye përse të mos qash

E ngarkuar me kujtimet e tua siç je

‘dhe unë, shikoj sërish ata që mbeten

20 vitet e mia...

Shikoj të gjithë komedinë e dashurisë

Të kësaj melodie që po luhet

 

Dëgjo trazirat që më shkakton

Duhet t’i ruash ca vuajtje për më vonë

I kam të gjitha notat e kësaj melodie

Që rreh si një zemër druri

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=Kya3c4WJZAk

 

 

Comments

Popular Posts