Perdono - Nga Yasmin Levy

Falje,

Për të gjitha aromat e parfumeve të lira

Për të gjithë lotët që e kanë humbur shijen e tyre

Për netët e mbushura me vetmi

Në ato net kur duart e mia kanë përkëdhelur trupin tim

Për kohën që nuk kthehet pas

Flaje,

Vetëm për ty

Flaje,

Vetëm për të mirën tënde

Falje,

Edhe nëse nuk ma kërkon

Për rënkimin mëshirëplotë të ujkut

Për kujtimet e mëshirës së erës

Që më gëzonin

Për rrezet e dashurisë që digjej

Që mi verbuan sytë duke më bërë hijen tënde

Dhe që se kishte dëgjuar ujkun që më komandonte që të ikja

Falje, vetëm për mua

Falje,

Vetëm për të mirën time

Falje,

Pavarësisht asaj që do të vi në të ardhmen

 

...

 

https://www.youtube.com/watch?v=9D7ttbU980M&index=13&list=PL0LL6dQu5PUD5D7f5pyoCEsmfIEINbr-H&t=0s

 

 

Comments

Popular Posts