Piensa en mi - Nga Luz Casal

Nëse do të jesh duke vuajtur, mendo për mua

Nëse do të qash, mendo për mua

Ishin të bukura kohët kur mund të adhuroja

imazhin tënd të mrekullueshëm

Fjalët e tua të bukura si fjalët e një vajze të vogël

Ti më tregove pemën e pjeshkëve

Mendo për mua kur të jesh duke vuajtur

Kur të qash, edhe atëherë mendo për mua, po ashtu

Kur të duash të vdesësh

Nuk e dua, për asgjë

Dhe vdekja jote s’më shërben për asgjë, pa ty

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=LS04M9Mz26E&t=0s&list=PLvJSBXcC9c0Ym8RPTUtwYL5najIj8K9Sa&index=2

 

Comments

Popular Posts