Play the game - The Queen

Luaje lojën

Gjithçka që duhet të bëni është të bini në dashuri

 

Hape mendjen dhe më ler të futem brenda

Lërë kokën tënde të lodhur mënjanë dhe lër që të vendosë zemra jote

Është kaq e lehtë kur i di rregullat

Është kaq e lehtë kur gjithçka që duhet të bësh

Është të biesh në dashuri

Luaje lojën

Të gjithë luani lojën e dashurisë

 

Kur jeni të mërzitur dhe rezistencën e keni të ulët

Ndizni një cigare tjetër dhe lëreni veten të lirë

Kjo është jeta jote

Mos bëj si i vështirë për t’u kapur

Është një botë e lirë

Gjithçka që duhet të bëni është të bini në dashuri

Luani lojën

Të gjithë luani lojën e dashurisë

 

Loja ime e dashurisë sapo ka filluar

Dashuria rrjedh nga koka deri te këmbët e mia

Dashuria ime pompon nëpër të gjitha venat e mia

Luaje lojën

Duke më çmendur

Ejani luajeni lojën

 

...


Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=6_5O-nUiZ_0&list=PLeoBVKHKNsGriWnBb7u2FrwRC-izVytZg&index=38  

 

Comments

Popular Posts