Poezi nga Antonio Machado

Kërkoni për atë gjysmën tjetër tuajën

Që ecën gjithmonë afër jush

Dhe që përpiqet të jetë ajo çka nuk jeni


Nga Antonio Machado

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

 

Piktura, E vërteta u zbulua, 1913, Egon Schiele

Comments

Popular Posts