Poezi nga Joyce Mansour


 

Një grua krijoi diellin brenda vetes

Dhe duart e saj ishin të dashura për t’u parë

Toka u hap poshtë këmbëvë të saj pjellore

Duke e mbështejllë atë në frymëmarrjen e saj të portokalltë

Duke lindur kështu qetësinë


Nga Joyce Mansour

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

 

Piktura, Caspar David Friedrich

Comments

Popular Posts