Por la mia - Nga Yasmin Levy

Bukuria jote e egër

Ata sy të flaktë

Trupi yt, statujë hyjnore

Flokët e tu të artë

Shpirti yt qan

Duke vdekur për dashurinë

Këmbët e tua vallëzojnë

Për t’i dhënë lamtumirën

Një dashurie

Sepse dashuria ime...

E qara e një fëmije

Shikimi në sytë e saj

Duar e saj të hapura

Të dëshiruara për ngrohtësinë tënde

Ai është kuptimi i jetës tënde

Perdet hapen

Nuk ka ansjë duartrokitje për ty

Dhe ata nuk do të të braktisin ty kurrë më

Vallëzo, vallëzo fëmijë

Ky vallëzim dashurie

Është vallëzimi i jetës tënde

Është një vallëzim për dy

 

 

...

 

https://www.youtube.com/watch?v=GHw-_AqQ65M&index=18&list=PL0LL6dQu5PUD5D7f5pyoCEsmfIEINbr-H&t=0s

  

Comments

Popular Posts