Princes of the Universe - The Queen

Ja ku jemi...

Lindur për të qenë mbretër

Ne jemi princërit e universit

Ne përkasim këtu, duke luftuar për të mbijetuar

Në një botë me fuqitë më të erra

 

Dhe ja ku jemi, ne jemi princërit e universit

Ne përkasim këtu, duke luftuar për mbijetesë

Ne kemi ardhur për të qenë sunduesit e ju të gjithëve

 

Unë jam i pavdekshëm, brenda meje rrjedh gjak mbretërish,

Unë nuk kam rivalë, asnjë njeri nuk mund të jetë i barabarti im

Merrmëni në të ardhmen e ju të gjithëve

 

Lindur për të qenë mbretër, princër të universit

Duke luftuar dhe të lirë

Botën tuaj e kam në dorë

Unë jam këtu për dashurinë tuaj dhe do të lë gjurmët e mia

Ne kemi lindur për të qenë princër të universit

 

Asnjë njeri nuk mund të kuptojë

Pushteti im është në vet duart e mia

Njerëzit flasin për ty

Njerëzit thonë se ti e ke pasur ditën tënde

Unë jam një burrë që do të ec larg

Do të flutorijë në hënë dhe do të kap yjet

Me shpatën time dhe me kokën lart

Më duhet të kaloj testin për herë të parë

Unë e di që njerëzit flasin për mua, e dëgjoj përditë

Por unë mund ta provoj që ata e kanë ganim

Sepse unë kam të drejtë që herën e parë

Ok, eja të ikim,

Le të shikojmë këtë njeri të fluturojë

Sillni vajzat, ejani

Ja ku jemi

Lindur për të qenë mbretër, ne jemi princërit e universit

...


Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=VEJ8lpCQbyw&list=PLeoBVKHKNsGriWnBb7u2FrwRC-izVytZg&index=25

 

Comments

Popular Posts