Send your love - Nga Sting

Të gjesh botën në grimcën më të vogël të rërës

Dhe të mbash pafundësinë në pëllëmbën e dorës tënde

Dhe mbretërinë e parajsës në filizat e kësaj luleje të vogël

Dhe përjetësitë në hapësirën e një ore të vetme

 

Dërgo dashurinë tënde tek e ardhmja

Dërgoje dashurinë tënde në agimin e largët

 

Brenda mendjes tënde ndodhet një satelit

Një mision hetimi në të panjohurën

Dërgojmë një farë në të ardhmen e largët

Dhe pastaj mund t’i shikojmë galaksitë që të rriten

 

Nuk ka kohë për të dyshuar mbi fuqinë tënde

Nuk ka kohë për të fshehur merakun tënd

Ti je duke zbritur përgjatë një kulle fildishi

 

Shikon që yjet po lëvizin kaq ngadalë

Por toka po lëviz kaq shpejt

A nuk e shikon që hëna është kaq e vetmuar

Ajo është ende e kurthëzuar në dhimbjen e së shkuarës

 

Kjo është koha e përplasjes së botës

Kjo është koha e rënies së mbretërive

Kjo është koha e ndarjes së botës

Është koha për t’i vënë veshin thirrjes tënde

 

Dërgo dashurinë tënde tek e ardhmja

Dërgoje dashurinë tënde të çmuar në një kohë të largët

Dhe ndreqe atë planet të plagosur me dashurinë tënde shëruese

 

Nuk ka fe, por vetëm seks dhe muzikë

Nuk ka fe, por vetëm tinguj dhe vallëzim

Nuk ka fe, por vetëm linja dhe ngjyra

Nuk ka fe, por transe të shenjta

 

Nuk ka fe, por një oqean të pafundmë

Nuk ka fe, por hënë dhe yje

Nuk ka fe, por kohë dhe lëvizje

 

Hidh një gur dhe shiko oqeanin

Shiko rrathët se si zhduken në largësi

E njëjta gjë ndodh me të gjitha emocionet

E njëta gjë në çdo rast

 

Dërgo dashurinë tënde tek e ardhmja

 

...

 

 

 

Comments

Popular Posts