Sentir - Nga Luz Casal

Hape derën, mos thuaj asgjë

Lërë diellin brenda

Lëri pas fatalitetet

Sepse unë besoj tek ti çdo mëngjes

Edhe pse ndonjëherë ti nuk beson fare

 

Hapi krahët mendimeve

Dhe lëshoje veten

Jeto dhe shijo çdo çast

Me të gjithë çmendurinë, thellësinë

Sepse unë besoj tek ti çdo mëngjes

Edhe pse ndonjëherë ti nuk beson fare

 

Të ndjesh se ka ende kohë

Të përpiqesh, të ndryshosh fatin tënd

Dhe ti, ti jeton kaq i shkëputur

Ti nuk shikon kurrë përtej

Një dimri të vështirë dhe të gjatë

 

Hapi sytë ndaj pamjeve të tjera

Po aq të gjëra sa deti

Thyeji heshtjet dhe barrikadat

Ndryshoje realitetin

Sepse unë besoj tek ti çdo mëngjes

Edhe pse ndonjëherë ti nuk beson fare

 

 ...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=-Tk18PWkvNo&list=PLvJSBXcC9c0Ym8RPTUtwYL5najIj8K9Sa

 

Comments

Popular Posts