Sevda - Nga Yasmin Levy

Flokët e tu janë si zjarri, sytë e tu janë si një ëndërr

Ti je e bukur si Parajsa që na mungon në ëndërra

Megjithëse fshihem, dhe them jo

Ëndërra jote është po aq e gjallë sa dje në sytë e mi

Dashuroje, harroje, lëre stuhinë të ndalë në zemrën time

Dashuroje, dashuroje, ajo nuk e meriton që ti të qash

Dashuroje, harroje

 

Sytë e tu janë si një gazellë

Ti qan, ti vajton, si një violinë

Megjithëse pres prej një kohe të gjatë, edhe sa gjatë do duroj

 

...

 

https://www.youtube.com/watch?v=cZ2X_ZKu78E&list=PL0LL6dQu5PUD5D7f5pyoCEsmfIEINbr-H

 

Comments

Popular Posts