Shape of my heart - Nga Sting

Ai luan me letra për të marrë përgjigjen

Gjeometrinë e shenjtë të një shansi

Ligjin e fshehur të një rezultati të mundshëm

Numrat hedhin valle

 

Ai luan me letra si formë meditimi

Dhe ata me të cilët ai luan nuk dyshojnë kurrë për këtë

Ai nuk luan për paratë që fiton

Ai nuk luan për të fituar

 

Nëse do t’i thoja asaj se e dua

Do të mendoje se ka diçka që nuk shkon

Unë nuk kam shumë fytyra

Kam vetëm një maskë

 

Unë e di se maçët janë armët e një ushtari

Unë e di se spathitë janë armë lufte

Unë e di se diamantët janë para në këtë art

Por kjo nuk është forma e zemrës sime

 

...

 

https://www.youtube.com/watch?v=QK-Z1K67uaA

Comments

Popular Posts