She is like the wind - Nga Filmi 'Dirty dancing'

 


Ajo është si era

Nëpër pemën time

Ajo kalon natën krah meje

 

Ajo më drejton nëpër dritën e hënës

Vetëm për të më djegur me diellin

Ajo ma ka marrë zemrën

Por ajo nuk e di se çfarë ka bërë

 

E ndjej frymën e saj në fytyrën time

Trupin e saj afër meje

Nuk shikoj dot në sytë e saj

Ajo është jashtë kategorisë sime

 

Jam veç një budalla të mendoj

Se unë jam ndonjë gjë për të cilën ajo ka nevojë

Ajo është si era

 

Shikoj në pasqyrë

Dhe gjithçka shikoj

Është një burrë i ri i vjetër vetëm me një ëndërr

A mos po mashtroj veten

Që ajo do ta ndalë dhimbjen?

Të jetoj pa të

Do të çmendem fare

 

...

Comments

Popular Posts