She walks this earth - Nga Sting

Ajo është një shpirt i ndjeshëm, një lule në kopësht

Ajo po gëlon nën dritën e diellit dhe duke flirtuar me sytë e saj

Mënyra se si ecën, shikoj një valë ngjyrash

Që lëvizin si një ëngjëll, flutura që zvarriten

 

Jipmë ujë, frymëzomë

Dua të flas tani, por nuk gjej fjalët

Kaq e pafalshme kjo magjepsja ime

Tani që e di, ajo ecën mbi tokë

Ajo ecën në këtë tokë

 

Jam i palodhur, djegur nga dëshira

Çdo rrahje tjetër zemre, është vetëm për të

E shikoj teksa buzëqesh, e plotë si emocionet e mia

Ky nuk është iluzion, por si të dëgjohem unë?

 

Jipmë ujë, frymëzomë

Dua të flas tani, por nuk gjej fjalët

Kaq e pafalshme kjo magjepsja ime

Tani që e di, ajo ecën mbi tokë

Ajo ecën në këtë tokë

 

Jipmë ujë, frymëzomë

Dua ta mbaj, si asnjë më parë

 

Ajo ecën mbi këtë tokë

 

...

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=FfzlXdlWiYU&index=72&list=PL4EA4DF2B2926EDC8

Comments

Popular Posts