Shpresa thotë nga Antonio Machado

SHPRESA THOTË:

Një ditë ti do ta shikosh atë

Nëse do të dish se si të presësh

DËSHPËRIMI THOTË:

Tani ajo është vetëm hidhërimi yt.

RRIH, ZEMËR...

TOKA NUK KA PËRPIRË GJITHCKA ENDE. 


Shpresa thotë nga Antonio Machado

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

 

Piktura, Judith I , 1901, Gustav Klimt

Comments

Popular Posts