Somebody to love - The Queen

A më gjen dot njeri dikë që ta dua?

Çdo mëngjes zgjohem dhe vdes nga pak

Mezi rri në këmbë

(pa shikojeni pak veten)

Shikohuni në pasqyrë dhe qani

Zot, çfarë po më bën kështu

I kam kaluar të gjitha vitet duke besuar tek ti

Por nuk po gjej çlirim, o Zot!

Dikë, dikë

A më gjen dot njeri dikë që ta dua?

Unë punoj fort (ai punon fort) çdo ditë të jetës sime

Punoj deri sa më kërcasin kockat

Në fund (në fund të ditës) marr me vete atë pagën që mezi e kam fituar

Ulem (poshtë) më gjunjë

Dhe filloj të lutem (i lutem Zotit)

‘Deri sa lot më rrjedhin poshtë faqeve

Zot, dikë, dikë (të lutem)

A më gjen dot njeri dikë që ta dua?


(ai punon shumë) çdo ditë (çdo ditë)

Unë përpiqem, përpiqem dhe përpiqem

Por të gjithë duan të më vënë përfund

Ata thonë se unë jam i çmendur

Ata thonë se kam shumë ujë në tru

Nuk bëj kuptim për ta

Nuk kam askënd që të besoj tek unë

Po, po, po, po

Nuk kam ndjesi, nuk kam ritëm

Më ka humbur ritmi (dhe vazhdoj të humbasë dhe të humbasë)

Jam OK, jam OK (ai është OK)

Nuk do të përballem me asnjë dështim unë

Thjesht do të dalë jashtë kësaj qelie burgu

Një ditë (një ditë) do të jemi i lirë, o Zot!

 

Gjemë dikë që ta dua

Dikë...

Që ta dua...
A më gjen dot dikë që ta dua?

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=op07UzSCu4c

Comments

Popular Posts