Speak Low - Nga Tony Bennett & Norah Jones

Flit ngadalë kur të flasësh, dashuri

Vera u tha kaq shpejt, shumë shpejt

Flit ngadalë kur të flasësh, dashuri

Çasti ynë është i shpejtë, si ajija në mëshirë të fatit, të ndarë veçmas, shumë shpejt

Flit ngadalë, e dashur, flit ngadalë

Dashuria është një shkëndijë, që humbet në terr shumë shpejt, shumë shpejt

Kurdo që shkoj ndjej se e nesërmja është

Afër, e nesërmja është këtu dhe gjithmonë shumë shpejt

Koha është e vjetër dhe dashuria kaq e shkurtër

Dashuria është ar i pastër dhe koha një hajdut

Jemi vonë, e dashur, jemi vonë

Perdet bien, gjithçka mbaron shumë shpejt, shumë shpejt

Unë pres, e dashur, unë pres

A do flasësh ngadalë me mua, të flasësh dashuri me mua dhe shpejt

 

 

...

https://www.youtube.com/watch?v=SRm08pVt-xc&list=PLgjeAWFuL9GfQwgKyM8wYAvTx_GY1ilLq&index=10

Comments

Popular Posts