Staight to my heart - Nga Sting

Njëqind vite nga tani

Ata do të përpiqen të na thonë

Se shkenca do të na bëjë të lumtur

Se ajo do t’ia kalojë puthjes njerëzore

Një zinxhir nënatomik

Ndoshta do ta galvanizojë trurin

Një trans biokimik

Do të eliminojë romancën

Por përse duhet t’ia dimë ne për këto

Kur në ajër ka shigjeta

Të krijuara nga arti i lashtë i dashnorëve

Që shkojnë drejt e në zemrën time

Një pilulë e sheqerosur e së ardhmes

Do t’u jap më shumë kohë për të shpenzuar të dashurve tanë

Mendoj se po punojnë së tepërmi

Për reduktimin e prekjes

Por ajo që do të më bënte tëndin

Janë një milion spore të vdekura

Të krijuara nga arti i lashtë i dashnorëve

Që shkojnë drejt e në zemrën time

Eja në derën time

Ji drita e jetës sime

Nuk do të na duhet kurrë të fshimë dyshemenë

Eja në derën time

Ji drita e jetës sime

Eja në derën time

Eja dhe bëhu nusja ime

Do të jem i vërtetë. Askujt veç teje

Nëse është bota e së ardhmes ajo së cilës i frikësohemi

Farat e së nesërmes i kemi këtu

Që ti t’i shtrëngosh ato në duart e tua

Ose që t’i lëshosh të bien në rërë

Por nëse dashuria jonë është e pastër

E vetmja gjë për të cilën jemi të sigurt

Atëhër luaj pjesën tënde

Dhe shko drejt e në zemrën time

Nëse do të më duhet të kërkoj imunitet

Dhe të të dua ty me pandëshkueshmëri

Atëherë e vetmja gjë për të bërë

Unë do të të zotohem ty

Por ata kanë hedhur vetëm një dorë me letra

Kështu që unë s’e kam të vështirë

Ti je ylli i shndritshëm në hartën time

Eja në derën time

Ji drita e jetës sime

Eja dhe bëhu nusja ime

 

...

Comments

Popular Posts