The Girl I Love - Nga Tony Bennett & Sheryl Crow

Një ditë ajo do të vijë, vajza që dua

Buzëqeshja e saj do të jetë një këngë, vajza që dua

Dhe kur ajo të vijë në rrugën time

Do të bëj çmos që ajo të qëndrojë

 

Do ta vështroj dhe do të buzëqesh

Ajo do ta kuptojë dhe pas pak

Do të marr dorën e saj dhe edhe pse duket absurde

E di që ne nuk do të themi asnjë fjalë

 

Ndoshta do ta takoj të dielën

Ndoshta të hënën, ndoshta jo

Por jam i sigurtë që një ditë do ta takoj

Ndoshta e marta do të jetë një ditë lajmesh të gëzuara për mua

 

Do të ndërtoj një shtëpi të vogël vetëm për ne të dy

Nga e cila nuk do të ikim kurrë

Kush do ta bënte?

A do ta bëje ti?

Po të pres...

Vajza që dua...

 

 

 

...

https://www.youtube.com/watch?v=MAxHK7c4fek 

 

Comments

Popular Posts