The great Pretender - The Queen

Po, unë jam pretenduesi i madh

Pretendoj sikur gjërat ecin mirë

Kaq të madhe e kam nevojën saqë pretendoj shumë

Jam i vetmuar, por askush nuk e dallon dot

 

Po, unë jam pretenduesi i madh

Në mëshirë të vet botës sime

Unë luaj lojën, por për turpin tim

Ti më ke lënë këtu që të ëndërroj krejt vetëm

 

Shumë e vërtetë kjo ndjenjë që më bën të besoj

Shumë e vërtëtë kur ndjej atë që zemra ime se fsheh dot

 

Po, unë jam pretenduesi i madh

Që qesh si një palaço

Shfaqem si ai që nuk jam

E kam veshur zemrën time si një palaço

Duke pretenduar sikur ti je ende këtu vërdallë

 

...


Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=mLRjFWDGs1g  

 

Comments

Popular Posts