The show must go on - The Queen

Shpirti im është i pikturuar si krahët e fluturave

Përrallat e së djeshmes, rriten por nuk vdesin kurrë

Unë mund të fluturoj miq...

Brenda zemra ime është duke u thyer

Tualeti im mund të jetë duke rënë

Por buzëqeshja ime është ende aty

Hapësira të zbrazëta

Për çfarë jemi duke jetuar?

Më duhet të gjej një mënyrë për të vazhduar

Me shfaqejen

Shfaqja duhet të vazhdojë

...


Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=t99KH0TR-J4&list=PLeoBVKHKNsGriWnBb7u2FrwRC-izVytZg&index=7  

 

Comments

Popular Posts