The Very Thought Of You - Nga Tony Bennett

Vetëm mendimi për ty dhe harroj që të bëj

Edhe gjërat më të vogla të zakonshme që çdo njeri duhet të bëj

Po ëndërroj syhapur

Jam i lumtur si një mbret

Edhe pse mund të dukem qesharak

Për mua kjo është gjithëçka

 

Vetëm ideja për ty, të lëngoj për ty, këtu

Nuk do ta dish kurrë sa ndagalë ecin çastet kur ti nuk je këtu

Fytyrën tënde shoh tek çdo lule

Sytë e tu sipër tek yjet

Veç mendimi për ty

Vetëm ai mendimi për ty, dashuria ime

 

...

https://www.youtube.com/watch?v=dlrZ9D2V08Q

 

Comments

Popular Posts