The Way You Look Tonight - Nga Tony Bennett & Faith Hill

Por buzëqeshja jote aq e dashur

Aq e ngrohtë

Dhe ato faqet e tua kaq të buta

S’më mbetet asgjë tjetër, veç të të dua ty

Kështu siç dukesh sonte

 

Dhe e qeshura jote

Që ta zhubros hundën

Prek zemrën time budallaqe

 

Sa e këndshme, mos ndrysho kurrë

Ruaj atë sharmin pafrymë

Të lutem, do ta bësh?

Sepse, unë të dua

Kështu siç dukesh sonte

 

Me çdo fjalë rritet edhe ëmbëlsia jote

Duke më grishur frikën

 

...

https://www.youtube.com/watch?v=DzDGccicFxQ&list=PLgjeAWFuL9GfQwgKyM8wYAvTx_GY1ilLq&index=9

 

Comments

Popular Posts