Time - The Queen

Koha nuk pret askënd

Ne të gjithë duhet t’i palanifikojmë shpresat bashkë

Ose nuk do të kemi më asnjë të ardhme

Koha nuk pret askënd

 

Ne mund të jemi po ashtu të shurdhër, memc, ose të verbër

E di që kjo tingëllon ashpër

Por më duket sikur nuk kemi dëgjuar

Apo folur për të mjaftueshëm

Për faktin që koha rrjedh nga të gjithë ne

 

Koha nuk pret askënd

Ne duhet ta ndërtojmë këtë botë së bashku

Ose nuk do të kemi asnjë të ardhme

Sepse koha – nuk pret askënd

 

Nuk duhet të flasim për atë që nuk ka shkuar mirë

Sepse ti e di se çfarë po ndodh

Mua më duket sikur nuk jemi kujdesur aq sa duhet

Apo nuk kemi besuar maftueshëm tek njëri-tjetri

Duket sikur i kemi të gjithë shpatullat pas murit

 

Koha nuk pret askënd

Duhet të besojmë tek njëri-tjetri

Ose nuk do të kemi asnjë të ardhme

 

Le ta çlirojmë këtë botë njëherë e mirë

Dhe të ndërtojmë një të ardhme krejt të re për ne

 

Koha nuk pret askënd

As-kënd...

...

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=IA1kFkEOEqo&list=PL8zDLpPffRVu6rSPcTbMrkiKkjdlEB4n4&index=10

 

Comments

Popular Posts