Too much love will kill you - Nga Freddie Mercury & Pavaroti

Unë s’jam veçse copëzat e burrit që kam qenë dikur

Shumë lotë të hidhura kanë rrjedhur nga unë

Jam shumë larg shtëpisë

Dhe i kam përballuar të gjitha vetëm

Për shumë kohë...

Ndjej sikur askush nuk më ka thënë kurrë të vërtetën

Mbi rritjen dhe se çfarë sfide që është ajo

Në mendjen time të koklavitur

Kam kërkuar pas, prapa në kohë për të gjetur

Se ku gabova

Shumë dashuri do të të vrasë

Nëse nuk e mbledh mendjen

I shqyer mes të dashurit dhe dashurisë që ke lënë pas

Ato janë nisur drejt shkatërimit sepse ti nuk i lexove kurrë shenjat

Shumë dashuri do të vrasë çdo herë

Unë s’jam veçse hija e burrit që kam qenë dikur

Dhe duket sikur nuk ka asnjë rrugë shptimi veç kësaj për mua

Dikur të sillja diellin

Tani çdo gjë që bëj është të të mërzisë

Si do të ishte për ty nëse do të ishe në vendin tim

A nuk e shikon që është e pamundur të zgjedhësh?

Jo, nuk ka asnjë kuptim

Çdo rrugë që marr është e destinuar që të humb

Shumë dashuri do të të vrasë

Me po aq siguri sa pa dashuri fare.

Ajo do t’a thajë fuqinë që është tek ti

Do të të bëjë të përgjërohesh, të ulërasësh dhe të zvarritesh

Dhe dhimbja do të të çmendë

Ti je viktima e krimit tënd...

Shumë dashuri do të të vrasë çdo herë

Shumë dashuri do të të vrasë

Ajo do ta ktheje jetën tënde në një gënjeshtër

Po, shumë dashuri, do të të vrasë

Dhe ti nuk do ta kuptosh përse

Ti do të japësh jetën tënde, do të shesësh shpirtin tënd

Dhe ja ku vjen sërish...

Shumë dashuri do të të vrasë

Në fund...

Në fund...

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=l1hFslY6oVw  

 

Comments

Popular Posts