Tre filma ne dite, tre libra ne jave dhe disqe te muzikes se madhe mjaftojne per te me bere te lumtur deri diten kur do te vdes. - Nga Francois Truffaut

Tre filma ne dite, tre libra ne jave dhe disqe te muzikes se madhe mjaftojne per te me bere te lumtur deri diten kur do te vdes.


Nga Francois Truffaut

Comments

Popular Posts