Triste Vals - Nga Yasmin Levy

Kur ta lexosh këtë letër do të kem ikur

Dhe do ta kuptosh që nuk do të kthehem kurrë

Po të mos ishte nga frika e vetmisë

Ne do të jetonim jetën e së vërtetës

 

Njëzet vite të humbura nuk do të falen

Njëzet vite heshtjeje dhe pak më shumë

Njëze vite që nuk do të kthehen kurrë

Njëzet vite të melodisë së një valsi të trishtë

 

Është një vals i trishtë

Asgjë më shumë

Ajo që mbetet nga një histori e madhe dashurie

Një këngë e regjistruar

Që të gjithë të vallëzojnë

Në fundin e dashurisë së tyre

 

Mos më kërko, iki me vendimin tim

Ndoshta diçka më pret ose ky ëdhtë një iluzion

Ndoshta do të takohemi sërish

Ndoshta s’do të takohemi kurrë

Por ti gjithmonë do të jesh valsi im i trishtë

 

Një vals i trishtë

Që të vallëzosh në fund të dashurisë

 

 

...

 

https://www.youtube.com/watch?v=PLusa9XkVkI&index=13&list=PL0LL6dQu5PUD5D7f5pyoCEsmfIEINbr-H

 

Comments

Popular Posts