Un ano de amor - Nga Luz Casal

Mbaroi

Dhe në fund, ti do të pendohesh

Një vit dashuri

Nëse më lë tani

Shpejt do të zbulosh se

Ditët janë të pafundme dhe bosh pa mua

 

Dhe kur të vijë nata, kur nata të vijë

Që të mos njesh vetminë...

Do të kujtosh ditët tona të lumtura

Do të kujtosh shijen e puthjeve të mia

Dhe papritur do të kuptosh

Kuptimin e një viti dashurie

 

A e ke menduar

Se çfarë do të ndodhë?

Dhe se ti do të humbasësh

Dhe se do të vuash?

Nëse më lë tani

Nuk do t’i kesh më mbrapsht

Çastet e lumtura që jetove me mua

 

Dhe papritur do të kuptosh

Kuptimin e një viti dashurie

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=I8vTnLPevQY&list=RDWVQGRmo3H9I&index=4

 

Comments

Popular Posts