Una noche mas - Nga Yasmin Levy


Më kujtohet imazhi yt teksa largohet

Toka po çahej poshtë këmbëve të mia

Dhe gradualisht unë rashë në një humnerë

I paaftë për t’u kapur pas jetës

 

Si guxova të përfytyroj

Që kisha diçka për të të ofruar?

Unë, një grua e pjekur dhe ti

Në hapat e tu të parë

Vitet nuk kanë mëshirë

 

Gjithçka lutem nga ty është

Një natë dashuri

Po të kërkoj të më mashtrosh sërish

Vetëm për një natë

 

Do të të mallkoj që të mos mund të qash

Që zemra jote të kthehet në gur

Që shpirti yt ta humbasë gëzimin

Ndërsa trupi plaket

 

Të lutem...

Edhe për një natë më shumë

Po të kërkoj të më mashtrosh

Sërish

Vetëm për një natë

 

...

 

https://www.youtube.com/watch?v=rgbVyjDsi6U&list=PL0LL6dQu5PUD5D7f5pyoCEsmfIEINbr-H

 

Comments

Popular Posts