Unë jam një dishepull i filozofit Dionis, dhe madje do të preferoja të isha një satir sesa një shenjt. A më kuptoni? Dionisi përkundrejt Krishtit. - Nga Friedrich Nietzsche

Unë jam një dishepull i filozofit Dionis, dhe madje do të preferoja të isha një satir sesa një shenjt. A më kuptoni? Dionisi përkundrejt Krishtit.


Ecce Homo nga Friedrich Nietzsche

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

 

Piktura, Autoportret, 1500, Albrecht Dürer

Comments

Popular Posts