Une jam shume i shqetesuar rreth paraqitjes se grave ne ekran. Eshte perkeqesuar me shume se sa kurre me pare dhe kjo lidhet me te qenit e tyre konkubina te klases se larte apo te ulet dhe e vetmja pyetje eshte se kur apo ku do te shkojne ato ne shtrat, me ke dhe sa here. Kjo nuk ka te beje fare me endrrat e grave, nuk ka te beje fare me pjeset me te cuditshme te tyre, magjine e tyre. - Nga John Cassavetes

Une jam shume i shqetesuar rreth paraqitjes se grave ne ekran. Eshte perkeqesuar me shume se sa kurre me pare dhe kjo lidhet me te qenit e tyre konkubina te klases se larte apo te ulet dhe e vetmja pyetje eshte se kur apo ku do te shkojne ato ne shtrat, me ke dhe sa here. Kjo nuk ka te beje fare me endrrat e grave, nuk ka te beje fare me pjeset me te cuditshme te tyre, magjine e tyre.


Nga John Cassavetes

Comments

Popular Posts