Une nuk e drejtoj nje film. Une organizoj nje atmosfere dhe atmosfera drejton filmin. - Nga John Cassavetes

Une nuk e drejtoj nje film. Une organizoj nje atmosfere dhe atmosfera drejton filmin.


Nga John Cassavetes

Comments

Popular Posts