Vuelvo al sur - Nga Yasmin Levy

Po kthehem në Jug

Ashtu siç kthehet gjithmonë dashuria

Po kthehem tek ti

Me dëshirën time, me frikën time

 

E mbaj Jugun me vete

Si një fat në zemër

Unë jam Jugu

Si ajri i bandoneon-it (instrument muzikor)

 

Ëndërroj Jugun

Hënën e pamasë, parajsën në tokë

Po kërkoj Jugun

Kohën e hapur, dhe çdo gjë që vjen më pas

 

Unë e dua Jugn

Njerëzit e saj të mirë, dinjitetit e tij

Unë e ndjej Jugun

Si trupin tënd gjatë çasteve intime

 

Unë e dua Jugun

Jug, të dua ty

 

Unë e dua Jugun

Unë po kthehem te Jugu

Unë e mbaj Jugun

Unë e dua Jugun

Unë e dua Jugun...

 

 

...

 

https://www.youtube.com/watch?v=PSCu8JB1wNY&index=26&list=PL0LL6dQu5PUD5D7f5pyoCEsmfIEINbr-H&t=0s

 

Comments

Popular Posts