Who Can I Turn To (When Nobody Needs Me) - Nga Tony Bennett & Queen Latifah

Nga kush mund të kthehem kur askush nuk më do?

Zemra ime kërkon të dijë dhe kështu duhet të shkoj aty ku me çon fati im

Pa asnjë yll që të më drejtojë dhe pa askënd krahë meje

Do të ecë nëpër rrugën time, dhe pas ditës, nata do të më fshehë

 

Dhe ndoshta nesër do të gjejë atë që do të jem më pas

Do ta flak tutje dhimbjen time, do të përgjërohem, do të vjedh, do ta marr borxh

Pjesën time të të qeshurave botës

Me ty do të mund të mësoja, ç’ditë e re me ty

Por kujt t’i kthehem kur ti të mos jesh më?

 

...

 

https://www.youtube.com/watch?v=wO2o8RhtqS0&index=17&list=PLgjeAWFuL9GfQwgKyM8wYAvTx_GY1ilLq  

 

Comments

Popular Posts