Who wants to live forever - The Queen

Kush do të jetojë përgjithmonë?

Kush goxon të dashurojë përgjithmonë?

Kur dashuria duhet të vdesë?

Përgjithmonë është sot...

 

Nuk ka kohë për ne

Nuk ka vend për ne

Me çfarë ndërtohen ëndërrat tona,

Që më pas shkasin prej nesh?

 

Kush do të jetojë përgjithmonë?

Kush do të jetojë përgjithmonë?

Oh, oh.

 

Nuk ka shans për ne

Çdo gjë është vendosur për ne

Bota ka veç një çast të ëmbël për ne

 

Kush do të jetojë përgjithmonë?

Kush do të jetojë përgjithmonë?

Oh, oh.

 

Kush goxon të dashurojë përgjithmonë?

Kur dashuria duhet të vdesë?

 

Por preki lotët e mi, me buzët e tua

Preke botën time, me gjurmët e tua.

Dhe ne mund ta kemi përgjithmonë

Përgjithmonë është e stomja jonë

 

Kush do të jetojë përgjithmonë?

Përgjithmonë është sot

Le që kush jeton përgjithmonë?

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=_Jtpf8N5IDE

 

Comments

Popular Posts