Wild is the wind - Nga Nina Simone

Duamë, duamë, thuaje që më do

Lërmë të fluturoj me ty

Sepse dashuria ime është si era

Dhe era është e egër

 

Jimpë më shumë sesa një përkëdhelje

Ngope këtë uri

Lër që era të burbullojë brenda zemrës tënde

Sepse era është e egër

 

Ti më prek

Dhe unë dëgjoj melodinë e mandolinave

Ti më puth

Dhe me puthjet e tua fillon jeta ime

Ti je si pranverë për mua

Çdo gjë për mua

 

Te je vet jeta

Siç kapet gjethja pas peme

Oh i dashuri im, kapu pas meje

Sepse ne jemi krijesa të erës

Dhe era është e egër

 

...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=CiVDzTT4CbE

 

Comments

Popular Posts