Yesterday I Heard the Rain - Nga Tony Bennett & Alejandro Sanz

Dje dëgjova shiun të përshpëriste emrin tënd

Duke më pyetur se ku ke ikur

Butësisht ra nga retë mbi turmat e heshtura

Teksa endesha

Nga dyert erdhën të më kërkonin çadrat e zeza

Njerëz pa fytyrë që kalonin dhe që shikonin tejpërtej meje

Askush nuk më njihte

 

Dje mbylla sytë, me fytyrën kah qielli

Duke pirë shi

Por imazhi yt ishte ende aty, duke pluskuar në ajër

Më e shkëlqyer se një flakë

 

Dje pashë një qytet

Plot me hije pa mëshirë

Dhe dëgjova shiun ngulshëm

Që përshpërise emrin tënd

 

...

 

https://www.youtube.com/watch?v=DP0MyEg7hDU&list=PLgjeAWFuL9GfQwgKyM8wYAvTx_GY1ilLq&index=15  

 

Comments

Popular Posts