You can leave your hat on - Nga Joe Cocker

Zemër hiqe pallton

Shumë ngadalë

Hiqi këpucët

Ti heq unë këpucët

Zemër hiqe fustanin

Po, po, po,

Kapelen mund ta mbash

Vazhdo atje

Ndize dritën

Jo të gjitha dritat

Qëndro mbi këtë karrige

Po, ashtu

Ngriji krahët në ajër

Tani shkundi

Ti je arsyeja ime për të jetuar

Zemër e dashur

Kapelen mund ta mbash

Ndjenja...
Kapelen mund ta mbash

Mendjet dyshuese flasin

Duke u përpjekur që të na ndajnë

Ata nuk besojnë

Tek kjo dashuria ime

Ata nuk e dinë që unë të dua

Ata nuk e dinë se çfarë është dashuria

Por unë e di se çfarë është dashuria

Zemër e dashur

Kapelen mund ta mbash

Mbaje kapelen
...

 

Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=jOotsq4soug  

 

Comments

Popular Posts