You don't fool me - The Queen

Nuk ma hedh dot me ato sytë e bukura

Nuk ma hedh dot me atë buzëqeshje seksi

Ti nuk më sundon dot

Ti nuk përbën surprizë

Ti thua gënjeshtra

Ti nuk ma hedh dot

Mami më kishte thënë, ki kujdes me atë vajzën

Mami më kishte thënë, rri i qetë, mos u bëj budalla

Ba ba ba ba da da da dah

Ti nuk ma hedh dot

Ti nuk ma hedh dot

Ajo do të të marrë (ti nuk ma hedh dot)

Do të të thyejë (ti nuk ma hedh dot) dhe të të thyejë

Ti nuk ma hedh dot...

 

...


Përzgjodhi dhe përktheu nga anglishtja – Enkeleda Suti

https://www.youtube.com/watch?v=9enOd3Z7vcY&index=41&list=PLeoBVKHKNsGriWnBb7u2FrwRC-izVytZg

 

Comments

Popular Posts