Ai vinte nga njera dege e kultures se Perendimit. Ajo ishte nje pagane e pavetedijshme, i jetonte esencat si natyre. - Fragmente nga tregimi ‘Hici’, nga libri Tregimet e Civilizimit, nga Mimoza Ahmeti, Albas, 2019.

Ai vinte nga njera dege e kultures se Perendimit.

Ajo ishte nje pagane e pavetedijshme, i jetonte esencat si natyre.
Ai i kishte folur asaj per Hicin.
Ajo per here te pare po degjonte rendesine e konceptit.
Ai i thoshte se Hici ishte pertej gjithckaje dhe se ngjallte frike po ta perjetoje. Ishte hicezim i vetes prej te tjeresh, ndermjet vetes. Boshatisje!

Fragmente nga tregimi ‘Hici’, nga libri Tregimet e Civilizimit, nga Mimoza Ahmeti, Albas, 2019.

Vizatimi nga Mimoza Ahmeti

#mimozaahmeti #enkeledasuti @mimozaahmeti_paintingsandpoems

Comments

Popular Posts