Ai vuri re se ajo i kishte syte shume te bukur dhe pak me bisht, keshtu qe i dukeshin edhe me te bukur kur shikonte anash. - Shkeputur nga romani ‘Lekura e daulles’, 1967, nga Ismail Kadare, Onufri.

Ai vuri re se ajo i kishte syte shume te bukur dhe pak me bisht, keshtu qe i dukeshin edhe me te bukur kur shikonte anash.


Shkeputur nga romani ‘Lekura e daulles’, 1967, nga Ismail Kadare, Onufri.

#ismailkadare #enkeledasuti

Comments

Popular Posts