Ajo, duke mos qene as ne toke e as ne det, pas nje puthjeje apo perqafim-puthjeje te gjate, tha: Me mire eshte te sillemi si te ishim ne nje bote tjeter. Nen masken e bukurise, ju nuk dini shume. Kredon time do ta kuptoni me mire nese jeni per artin e leximit. Ngjyrat dhe levizjet jane si levizjet e mia ne shtrat. - Shkeputur nga romani ‘Atdheu im Torzo’, nga Rexhep Ferri, Onufri, 2019

Ajo, duke mos qene as ne toke e as ne det, pas nje puthjeje apo perqafim-puthjeje te gjate, tha:

Me mire eshte te sillemi si te ishim ne nje bote tjeter. Nen masken e bukurise, ju nuk dini shume. Kredon time do ta kuptoni me mire nese jeni per artin e leximit. Ngjyrat dhe levizjet jane si levizjet e mia ne shtrat.

Shkeputur nga romani ‘Atdheu im Torzo’, nga Rexhep Ferri, Onufri, 2019

Fotografia nga @alice.karin

#rexhepferri #enkeledasuti

Comments

Popular Posts