Ajo te krijonte pershtypjen e se vertetes, dhe te terhiqte drejt saj me nje etje te ndjellur. Ti pi pak, edhe pak prej saj! Opa! U ngopa! Nuk dua me! - Fragmente nga tregimi ‘Signifikanca’, nga libri Tregimet e Civilizimit, nga Mimoza Ahmeti, Albas, 2019.

Ajo te krijonte pershtypjen e se vertetes, dhe te terhiqte drejt saj me nje etje te ndjellur.

Ti pi pak, edhe pak prej saj! Opa! U ngopa! Nuk dua me!

Fragmente nga tregimi ‘Signifikanca’, nga libri Tregimet e Civilizimit, nga Mimoza Ahmeti, Albas, 2019.

#mimozaahmeti #enkeledasuti @mimozaahmeti_paintingsandpoems

Comments

Popular Posts