Behu ai, me syte si tyta pistolete dhe buzet si luleshtrydhe: iu hodh ne fyt, e puthi, si ta kish rendomesisht te tijen. Ajo u shpupuris, u mbrojt, i rreshqiti nga qafa e perqafimit te tij, por ai gjuante me buze mbi fytyren e saj per nje tjeter puthje, e ndersa ajo shmangej rroba e kuqe ne trup i mori flake, floket lekundeshin si jele kali dhe ajo aroma e oksikremit perhapej dehese. Dihatja. - Shkeputur nga romani ‘Gruaja halucinante’, nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

Behu ai, me syte si tyta pistolete dhe buzet si luleshtrydhe: iu hodh ne fyt, e puthi, si ta kish rendomesisht te tijen. Ajo u shpupuris, u mbrojt, i rreshqiti nga qafa e perqafimit te tij, por ai gjuante me buze mbi fytyren e saj per nje tjeter puthje, e ndersa ajo shmangej rroba e kuqe ne trup i mori flake, floket lekundeshin si jele kali dhe ajo aroma e oksikremit perhapej dehese. Dihatja.


Shkeputur nga romani ‘Gruaja halucinante’, nga Mimoza Ahmeti, Onufri, 2019

#mimozaahmeti #enkeledasuti @mimozaahmeti_paintingsandpoems

Comments

Popular Posts